Schadeherstel van zwaar materieel

Heeft u schade aan uw vrachtwagen, tractor, shovel of ander groot materieel? Castricum Repair BV in Winkel heeft alles in huis om u volledig te ontzorgen! Ook voor materieel wat wordt gebruikt in de transportsector, in de grond- weg- en waterbouw, door hulpdiensten, in de landbouwsector en als personenvervoer, kunt u bij ons terecht. Castricum Repair BV is een familiebedrijf en is al vijf generaties lang werkzaam in mobiliteit en bedrijfsmaterieel. Wij voeren het volledige herstel van schade aan uw materiaal in eigen beheer uit. Van expertise tot belettering, van stralen tot spuiten en veiligheidskeuringen.  Zo hebben we continue invloed op het proces, waarborgen we onze hoge kwaliteit, kunnen we goede afspraken maken en bieden we u als klant een totaalpakket; alles onder één dak!

Alles-onder-1-dak

Expertise & Afhandeling

Castricum Repair verzorgt de calculatie voor de schade expert, onderhoudt het contact met de verzekering en verzorgt indien gewenst ook second opinions. Ook transport van het beschadigde voertuig verzorgt Castricum Repair met eigen dieplader.

Constructie

Met het reproduceren, aanpassen of reconstrueren van beschadigde delen heeft Catricum Repair jarenlange ervaring. Ook dit gebeurt allemaal in eigen huis.

Spuiterij

Castricum Repair heeft een spuiterij van 22 m lang, 7m breed, 6m hoog. Hier kan (ook) groot materieel worden gespoten. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is er een eigen kleurvoorraad en kunnen kleuren worden gemengd.

Schadeherstel

Castricum Repair is in staat de schade te herstellen van allerlei uiteenlopende machines en voertuigen. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken, allemaal in eigen huis.

Pen / Bus Kotteren

Uitgelopen pen-bus verbindingen tot 400mm kunnen weer pas gemaakt worden. Dit komt veel voor bij gieken, masten en laadkleppen en kan Castricum Repair zelf uitvoeren.

Keuringen

Na het schadeherstel aan uw materieel verzorgd Castricum Repair BV ook de nodige (veiligheids)keuringen. U kunt dus meteen de weg weer op en aan de slag!

Richttechniek

Op het gebied van het richten van machines en chassis, is bij Castricum Repair alles mogelijk. Er wordt gewerkt met de nieuwste meettechnieken (o.a. 3D- en inductietechniek). De meetrapporten zijn een goed hulpmiddel in de schade afhandeling.

Stralen

De straalruimte is voorzien van een bovenloopkraan waardoor zowel klein als groot materieel kan worden gestraald.

Belettering

Indien gewenst kan Castricum Repair ook belettering op uw materieel verzorgen. U kunt uw eigen bestand aanleveren, maar ook ontwerp is mogelijk in onze eigen designstudio.

Portfolio
Voor-Na
voor na
Over-Ons

Ruim vijf generaties lang is de familie Castricum, onder diverse namen, actief in mobiliteit en groot materieel, en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel schadeherstelbedrijf met een vast team van gespecialiseerde medewerkers en jarenlange ervaring op het gebied van gecompliceerde schades. Castricum Repair BV voert het volledige proces van schadeherstel in eigen beheer uit. Zo is er continue invloed op het complete proces en kan er, waar nodig, gemakkelijk bijgestuurd worden; geen afhankelijkheid van andere partijen. De klant wordt dus volledig ontzorgt, omdat alles op hetzelfde adres plaatsvindt. De klant kan er dus op vertrouwen dat het schade herstel in goede handen is.

In dit gehele proces wordt er nauw samengewerkt met diverse keuringsinstanties, zodat het materieel ook na herstel weer veilig de weg op kan. Castricum Repair BV is ISO 9001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de eisen die deze norm stelt in het kader van kwaliteit. Dit geldt zowel voor het voldoen aan eisen van de klant, maar ook het voldoen aan de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Daarnaast is Castricum Repair BV in het bezit van het duurzaamheidscertificaat van Glasurit en wordt er gebruikt gemaakt van de producten van BASF. Deze leveranciers werken continu aan innovatieve toekomstgerichte  oplossingen waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Sinds 2016 is Castricum Repair BV aangesloten bij Barba Truck, een netwerk voor truckherstel waarin de samenwerking wordt gezocht bij tal van onderwerpen en vraagstukken over schadeherstel van trucks, zowel op technisch gebied als bij praktische oplossingen.

Kortom, Castricum Repair BV te Winkel is die betrouwbare partner in het schadeherstel van het (groot) materieel van haar klanten; volledige ontzorging in het proces waarbij de kwaliteit is gewaarborgd en afspraak, afspraak is.

Werken-bij

Werken met perspectief

Bij Castricum Repair is altijd ruimte voor medewerkers met ervaring in onze branche! Zie hiervoor onze actuele vacatures. Heb je echter interesse en nog niet de juiste ervaring of opleiding? We bieden je graag de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een vakspecialist in de schadeherstel. We gaan graag met je in gesprek! Als medewerker bij Castricum Repair heb je altijd een afwisselende werkweek, in een informele en collegiale werksfeer en is er ruimte om te leren; werken met perspectief dus!

Neem-contact-op

Castricum Repair

Winkelerzand 20
1731 LZ WINKEL